Jeroni Guiem Obrador                 - TSHOCKCULTURAEMOCIONAL                   D A D
FESTIVAL INTERNACIONAL TEATRO MATACANDELAS, COLOMBIA.
///
FIRA B! (PALMA DE MALLORCA, 2015)   
///
FESTIVAL S´ILLO DE CAN TIMONER   (MALLORCA 2015)     
///
L´ALTREFESTIVAL (MERCAT DE LES FLORS, BARNA, 2016) 
///
Estrenada en castellano en Noviembre 2016 lleva 40 funciones. 

LENGUAS:
CATALÀ   ///   ESPAÑOL 

PRENSA : 

-Estreno en SEVILLA: 


-Función ALICANTE: 

Crítica y opinión del Espectáculo en Castellano.  (Contraportada Ultima Hora.) : Sinopsi / Sinopsis:
 
 Monòleg de comèdia negre en una venta de navalles, on el seu protagonista és narcolèptic i fa l´impossible per a que no se li noti. Però quan un es queda dormit és inevitable que els altres vegin què passa... el que no és tan comú, es poder veure els seus somnis. 

 Monólogo de comedia negra en una venta de navajas, en la que su protagonista es narcoléptico y hace lo imposible para que no se le note. Pero cuando uno queda dormido es inevitable que los demás vean qué pasa... lo que no es común, es que el público verá también sus sueños. 

Pida su dosier en castellano en: jeroniguiem@yahoo.es  

"NARCO” de Jeroni Guiem Obrador.

     Interpretat per Serafí Quevedo.
 
Narco és crític amb l´individualisme actual, ens mostra a un personatge integrat  i que lluita per a ser acceptat a una societat on ser narcolèptic tal vegada no és tan poc comú com pensam.


 Escrita per l´autor mallorquí, Jeroni Guiem Obrador Rosselló que cerca crear nous públics conscients de la importància de la tercera dimensió i els ingredients que creen el caràcter humà, mitjançant el teatre.  
Sobre l´Autor:

Jeroni Obrador director i dramaturg mallorquí, especialista en teatreteràpia, crea l´assignatura universitària Cultura Emocional per a la creació del personatge de ficció amb l´ànim de crear teatre que mostri l´oxidació dels valors personals, així com la revisió de l´us de les destreses emocionals i socials, aplicant la teràpia i la psicologia a la tècnica actoral. La crítica, autogestió del caràcter i el seu enteniment és el seu objectiu.
Es dedica professionalment al món de les arts escèniques i audiovisuals des de 1994. De la seva dramatúrgia destaca La guerra de les imatges, traduïda a tres idiomes i escenificada pel 15 M a la Porta del Sol, així com per Occupy Wall Street a San Francisco, entre d´altres llocs. La seva primera direcció va ser al 2001 “Delirio: Obra por representar” de David Vélez, a la Casa de Quevedo a Ciudad Real. De les seves direccions destaquen aquests últims anys : Coran 45321,(Café i Tshock Produccions, Sevilla-Mallorca) Parasceve de Blai Bonet (Tshock produccions), Crimme dinner ( teatre en alemany, Daspophaus produccions-Tshock), Vivir Soñando (Tshock Produccions), No hi haurà més festes de Sant Valentí (El somni produccions). Com a ajudant de direcció i dramatúrgia portà la versió de : La casa de Bernarda Alba (TNT Produccions, Sevilla) amb Gitanes analfabetes de El Vacie, així com a dos espectacles de la cía de psicomàgia de Cristóbal Jodorowsky: “Padres, Madres, Hijos e Hijas” a Sevilla i “Amor de mis amores” a Bons Aires.
Després de dur a terme un work in progress amb la dramatúrgia d´un narcolèptic i la seva problemàtica social que fóu escenificada al 2011 en castellà a teatres alternatius a Mallorca i Sevilla mitjançant Tshock amb el nom de Coran 45321, la dona per finalitzada baix el nom definitiu de NARCO, mostrant un peninsular integrat al català.

Dels seus premis internacionals destaquen:
Finalista V CENIT amb Parasceve. (Tshock produccions) 
Premio Europeo Gitano per La casa de Bernarda Alba (TNT produccions)

El Mundo:


“Narco”  L´ORÍGEN DE L´OBRA.

Neix de la necessitat d´investigar nous codis teatrals tant a nivell dramatúrgic, com de direcció I actuació, dins el projecte de Jeroni Obrador, anomenat projecte somnis vs. realitat, que confronta el món imaginari amb el món real a tots els seus nivells: somnis, fe, jocs, acció social. D´aquí surten ja dues dramatúrgies, l´anomenada com a monóleg, I “La guerra de les imatges” de 10 personatges, que juntament amb l´assaig editat “Sobre la creación del carácter” i el monogràfic “la creació del personatge (impartit per a tots els nivells,a Sevilla, Mallorca i també a l´associació pro-salut mental Estel de Llevant), enmarquen un camí d´investigació actoral que conjuga la creació del personatge amb la creació del carácter personal mitjançant els cinc sentits i pensar i imaginar. Entesos com a set formes de sentir. Tota una filosofia present a aquesta obra que fóu escrita i dirigida a la vegada, transformada durant les funcions baix el nom de Coran 45321, fet indispensable dins el procés d´aquest tipus de  projecte, on el teatre sanador i participatiu beu de la resposta del públic. 
Com a resultat s´ha obtingut una obra cómic-dramática de sala i carrer, comercial I contemporànea, que posa de relleu des d´un malalt molt puntual. La problemàtica actual de trobar feina I de la crisi de valors de la societat occidental i mallorquina, així com la integració d´inmigrants a la nostra illa, un valor indiscutiblement propi de la nostra terra.
El protagonista es diu Coran, qui és un narcolèptic, vengut de la península, amb una gran problemàtica social. Ha aconseguit trobar feina de venta de navalles a sales de conferències i al carrer, després d´amagar la seva enfermetat. S´ho agafa molt en serio, però els seus somnis ens mostraràn les seves frustracions i fantasies, no sempre d´una forma còmica.
 S´ha aconseguit una obra que mescla els somnis I la realitat, on hi ha projeccions audiovisuals, que ens fa dubtar fins a quin punt intentam imposar els nostres somnis als altres abans d´aprendre els codis socials de la realitat. Molt necessària de representar als col.lectius de salut mental i així dur a terme la seva normalització.

Fitxa Artística:

-Producció: Antònia Rosselló. (Tshock)

- Disseny cartelleria, programa de mà i publicitat:  Mariana Sarraute.

-Tècnic: Laura Garcías.

-Direcció, dramatúrgia iIl.luminació i sò: Jeroni Obrador. 

-Intèrpret: Serafín Quevedo. Neix a Palma de Mallorca l'any 1980. Llicenciat com a actor per l´Esadib al 2011.L'any 2002 fins el 2003, a Barcelona, realitzà estudis d'interpretació per actors per teatre i cinema, impartits pel l'actor i director Óscar Calvo Amorín ( AADDC ). L'any 2004 entrà a treballar com actor a la companyia Benavente de Madrid on realitzà dues gires nacionals per España fins l'any 2004.L'any 2006 treballà com actor a la Cía. Leo Bassi amb l'espectacle << La revelación >> al teatre Capitol de Barcelona.Durant els anys d'estudis realitzà alguns treballs a Palma d'actor com la celebració de l'any Jovellanos, dues temporades de Don Juan Tenorio a l' Auditòrium, divereses col.laboracions amb projectes de teatre i cinema a l' Esadib i el  Cesag amb Toni Bestard. L'any 2012 estrena al @CAFE de Sineu << Amors en Picat >> oba de creació pròpia juntament amb una altre actriu i basada en l'obra << Carícies >> de Sergi Bellvel. L'any 2013 treballa com actor a << La sang >> de Sergi Bellvel a la sala Dante .L'any 2013 i 2014 treballa tota la temporada d'actor als espectacles del Pirates Village.

-Escenografia i vídeo artístic: Juan Manuel Santaella . Premi CajaMadrid 2010. Ernesto de Ceano.  Fau Nadal y F.J. Calvente.

-Vestuari: Virginia Serna.  ENLLAÇ DE PREMSA:

http://ultimahora.es/noticias/cultura/2015/08/29/160266/jeroni-obrador-estrena-monologo-sobre-hombre-obligado-sonar.htmlCartell:

 
Altres ESPECTACLEs ACTUALs dirigits per Jeroni Obrador:
 
 
PARASCEVE de Blai Bonet.
 
PARTICIPAM AL 15 ANIVERSARI DE LA SEVA MORT.
 
Producció Tshock, coproducció Teatre Principal Palma. Direcció Jeroni Guiem Obrador. Estrena 23 desembre 2012.
 
ENLLAÇ AL DOSSIER DE DISTRIBUCIÓ:
 
 
 
VIDEOS A VIMEO:
 
El vídeo resum 5 MINUTS:
https://vimeo.com/57214312
 
El passe sencer abans estrena:

Per accedir als vídeos demani contrassenya si no pot.

 
 
PREMSA, TV, RÀDIO, EQUIP A  FACEBOOK PARASCEVE DE BLAI BONET : 
 
 
ENTREVISTA de RÀDIO al director sobre el montatge :
 
 
 
 
 
-EDICIÓ DE L´OBRA TEATRAL "LA GUERRA DE LAS IMÁGENES" TSHOCK Y JIRONES DE AZUL, 2011. En CASTELLANO. TraduÏda per el 15M-Asamblea Madrid, a l´Anglés /To English.
 
 
-Regiduría, ajudantia dramaturgia y ajudantia dirección a LA CASA DE BERNARDA ALBA per GITANAS DEL VACIE. Jeroni Obrador. Producción: TNT Sevilla. (Premi Naciona de Teatro).
TEATRO SOCIAL.
 
Programa de mano del teatro español de Madrid.
 
-Producció Tshock 2010 : CORAN 45321 y col.loqui teatre i salud mental, 2010. Jeroni Obrador com a Director i dramaturg.
 
Jeroni Guiem Obrador lleva Coran 45321 a las Jornadas de salud mental y realiza dos conferencias.
 
 
 
 
 
 
 
TEATRO SOBRE LA
SALUD MENTAL.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Més  a  Works and Press:
 
-Ajudantía direcció C. Jodorowsky
a "Padres, Madres, Hijos e Hijas"
 
 
 
 
 
 
Ubicació de la productora:
SES PEDRERES, 10
SANTANYÍ. 07650
MALLORCA.
Telèfon contacte:
647164507
 
Horari d´apertura:
 
L-V: 9:00 - 17:00 h.

S: 10:00 - 17:00 h

D: Tancat.
 
 
 
Telèfon: 647164507
Editor de páginas web alojado en Vistaprint
Condiciones de MapQuest Los mapas y las rutas se ofrecen a título informativo. El usuario asume cualquier riesgo. MapQuest, Vistaprint y sus proveedores no actúan en representación ni ofrecen ningún tipo de garantía en cuanto al contenido, las condiciones de las carreteras ni velocidades.